Gör något unikt med dina bilder

Om du har fotograferat ett tag så har du garanterat fått fram ett antal bilder som du är riktigt nöjd med. Bilder som sticker ut i mängden och som du är extra stolt över. Du publicerar dessa på sociala medier och får en massa likes på dessa inlägg. Du kanske vill göra något mer med dina vackra bilder du tagit. Möjligheterna är många och vi ger dig några tips.

Unikt med dina bilder

Varför inte göra något unikt med dina bilder? Det är ju synd om de bara sparas på en hårddisk och knappt någon som kommer att få se dessa bilder. Något som kan vara skoj att göra är att printa dina bilder på så kallade stickers. Via företaget signlabs.se så kan du skapa klistermärken och andra skyltar med dina eget tagna fotografier. Antingen så väljer du att sälja dessa och göra en förtjänst eller så använder du de i marknadsföringssyfte för dig som fotograf.

Printa bilder på produkter

Det finns andra sätt att printa bilder, det finns de som trycker bild på porslinsmuggar eller så väljer du ut dina bästa motiv och gör kalendrar som du säljer eller delar ut. Möjligheterna till att skapa förstoringar och göra egna tavlor är många så välj ut något motiv och ge bort en tavla i present. Något som också kan vara spännande är att göra en fototapet och hänga upp på någon av dina egna väggar i hemmet. Det är bara den egna fantasin som sätter gränserna för vad som du kan göra med dina egna bilder.