Rama in dina bilder

Med kamera i mobilen har fler och fler börjat ta varje tillfälle i akt för att fotografera. Vissa fotografier blir kära minnen som man bär med sig i sin mobil eller för över till ett minne, men få bilder får bli pappersbilder och stannar kvar istället i sin digitala form. Detta gäller inte bara de foton som är tagna med mobilen utan det händer också allt oftare med kort tagna med en digitalkamera och det eftersom det med dagens teknik, går att se bilder på en skärm och behovet för ett fysiskt fotografi har därmed minskat.

Men varför inte välja ut vinterns bästa fotografier och skriva ut dom. Man kan göra mycket med ett fotografi, som att göra hela fotoböcker med minnen, så kallade scrapbooks. Är du inte en av de som tycker om att pyssla kanske du skulle tycka det vore roligt att skriva ut en klar fotobok eller helt enkelt sätta in dina fotografier i ett fint album som du sedan kan bläddra i.

Idag kan man skriva ut bilder i olika storlekar utan att det kostar skjortan och en förstoring kan vara roligt att sätta på väggen. Du kan se flera exempelpriser hos BGA Fotobutik som utför alla former av utskrifter och bildförändringar. Man kan skapa en hel fotovägg av minnen med hjälp av snygga ramar och bgafotobutik.se har ett brett utbud av ramar och hos dom kan du också framkalla dina bilder.

En ram kan innehålla foton av olika ting, teckningar eller minnen. Ibland är det ramen som gör fotografiet och ibland är det den extra detaljen som krävdes för att göra bilden fullständig. Har du ett kylskåp kan du använda det som vägg för dina foton och satsa på att köpa magnetramar. På det sättet ser du dina bilder varje gång du öppnar och stänger din kyl.