Skriva ut egna tagna bilder

I många fall så har vi missat detta med att titta på vanligt framkallade bilder i och med att vi tagit steget över till det digitala. Visar vi bilder idag så är det via mobilens skärm och i vissa fall så streamar vi till en TV skärm. Det är sällan som vi väljer att skriva ut egna tagna bilder.

Nu har det underlättats genom att Kodak har tagit fram en kompakt fotoskrivare där man enkelt kan skriva ut bilder direkt från sin mobiltelefon. Denna kan du köpa för strax under 2000 kronor. Den finns bland annat hos iPhonebutiken som säljer tillbehör till Apple's produkter. Det ingår bläckpatron och 10 fotopapper. För 359 kronor så kan du även beställa extra bläckpatron och 40 fotopapper så du har i reserv. Det är enkelt att kunna skriva ut enstaka bilder som du är riktigt nöjd med från din smarta telefon.

Då det även finns inbyggd Wi-Fi i skrivaren så behöver du inte ens docka i din telefon för att skriva ut bilder. Även andra som är hemma hos dig och har tillgång till ditt nätverk kan skriva ut bilder som önskas. Det är otroligt vad tekniken går framåt och visst är det roligt att ha sina bästa bilder utskrivna på riktigt fotopapper. Du kan också genom Kodaks egna app skapa fantastiska bilder genom att justera och lägga till små hjärtan eller annat som vill ska finnas med i bilden innan du väljer att skriva ut dom.