Ta bättre bilder med din telefon

När du vill fotografera med din telefon, så finns det ett par saker du kan göra för att dina bilder ska bli så bra som möjligt. En mobilkamera är förstås inte lika bra som en riktig systemkamera, men du kan ändå göra mycket för att öka kvaliteten på dina bilder.

Använd en selfiepinne

När det gäller att fotografera med din telefon så kan en selfiepinne vara ett bra köp, eftersom den hjälper dig att hålla telefonen stilla. Detta ökar skärpan och kvaliteten på dina fotografier. Det är lätt att bilderna blir suddiga när du håller i telefonen med handen.

Att tänka på när det gäller kvalitet

Utöver en selfiepinne så kan du så klart gå in i inställningarna på din telefon och öka ljusstyrka, skärpa och lite annat för att få dina bilder att se bättre ut. Nuförtiden så finns det även linser speciellt utformade för telefoner, kolla in detta här. Linser för telefonen kan hjälpa dig att skapa en fin suddig effekt på dina bakgrunder, medan du fortfarande har skärpa på ditt huvudobjekt.

Appar som kan hjälpa till

Slutligen så finns det också appar där du kan redigera bilder mer professionellt, för att få till ett fotografi som ser ut att ha blivit knäppt med en systemkamera.